Lars Robdrup den 23-06-2016

mange hilsner
    Lars Robdrup
    Lars Robdrup den 09-03-2016
    Rosmus Skole er nr. 33 i Danmark!
    Nu skal man jo for det første ikke tro på alle undersøgelser/statistikker og for det andet skal man jo heller ikke stille sig tilfreds med at være nr. 33 ud af ca. 1300 - men tjek alligevel dette link, hvor du kan vælge kommune og se et vægtet resultat af de mange tal, der kan findes om skolerne.
    Lars Robdrup den 02-03-2016
    Tag godt imod nye elever og deres forældre!
    Vi har længe været opmærksomme på, at give nye elever en god velkomst på skolen.
    Nu vil vi opfordre jer "gamle" forældre til at hjælpe med at give "nye" forældre en god start også.
    I bestyrelsen har vi derfor lavet vedhæftede initiativ til "intro-forældre".
    Vi håber, at nogen af jer "vil gribe bolden" og hjælpe nye forældre godt i gang.
    Lars Robdrup den 03-02-2016
    Statistik om skolernes resulater
    Undervisningsministeriet stiller statistik til rådighed for forældrene, så det er nemmere at sammenligne skoler og deres resultater. Pt. ses følgende oplysninger:
    • Elevfravær.
    • Skolens karakterer.
    • Skolens karakterer korrigeret for, hvad man kan forvente i forhold til skolens socioøkonomiske baggrund.
    • Tal for, hvordan eleverne trives socialt såvel som fagligt, ro og orden.
    • Elevernes uddannelsesstatus efter afslutningen af 9. klasse.
    • Andelen af fag dækket af undervisere med linjefagskompetence eller tilsvarende.
    • Oplysninger om elevsammensætningen på skolerne.

Værktøjet kan  tilgås via denne adresse: uvm.dk/skoletal.

Lars Robdrup den 19-11-2015
    ROSMUS SKOLE - bedste karaktergennemsnit i Syddjurs!
    Igen er det lykkedes os at score bedste karaktergennemsnit ved afgangsprøverne!
    I sommerens prøver (2014-15) har vi opnået et snit på 7.7.

Landsgennemsnittet er 7.0.
    Syddjurs Kommune 7.1.
    Norddjurs Kommune 6.1.

Lars Robdrup den 20-12-2015
    SKOLESTART 2016 Rosmus Skole
    Vi glæder os til at møde alle de nye skolestartere og forældre.

Se mere på vedhæftede dokumenter og kontakt os gerne hvis du vil vide mere:
    Skolens kontor telefon 8753 5850
    Mail til skoleleder Lars Robdrup på lar@syddjurs.dk

De nye skolestartere inviteres på besøg på skolen mandagene 7/3 og 14/3 fra 9-11:30 (se vedhæftede)
    Lars Robdrup den 03-02-2016
    Ny elev/forældre på Rosmus Skole og/eller Rosmus Børnehus?
    Vi har en dejlig skole og et fantastisk børnehus.
    Vi vil meget gerne vise begge dele frem, og vi er glade for at modtage nye børn og voksne.
    Ønsker du at vide mere om evt. start i skole eller dagtilbud - så kig forbi.
    Kontakt skolen på tlf. eller mail til skoleleder Lars Robdrup lar@syddjurs.dk

mvh Lars