Lars Robdrup den 13-09-2016
    Gratis morgenbuffet for alle i 4.-9. kl. hver dag kl. 9:25
    I den næste tid forsøger vi os med gratis morgenbord i fællesrummet i første pause.
    Morgenbordet består af havregryn, corn flakes og A38.
    Elever fra udskolingen styrer på skift det praktiske.

Vi håber, at mætte børn også lærer mere og trives bedre. Om dette tilbud har effekt, vil vi løbende følge op på.

Karina sælger fortsat friskbagte boller i samme tidsrum, til de, der hellere vil have det.
    mvh lars
    Lars Robdrup den 02-09-2016
    ROSMUS - FÆLLES i BEVÆGELSE
    Vi har i dag markeret, at vi nu er certificeret DGI profilskole/børnehave.
    Se vedhæftede artikel
    Lars Robdrup den 17-08-2016
    Ny måling af undervisningseffekten fra CEPOS
    Pba resultaterne fra afgangsprøver 14/15 er skolernes effekt udregnet.
    Rosmus Skole er her nr. 1 i Syddjurs og nr. 47 i Danmark.
    Se mere på:

Lars Robdrup den 02-03-2016
    Tag godt imod nye elever og deres forældre!
    Vi har længe været opmærksomme på, at give nye elever en god velkomst på skolen.
    Nu vil vi opfordre jer "gamle" forældre til at hjælpe med at give "nye" forældre en god start også.
    I bestyrelsen har vi derfor lavet vedhæftede initiativ til "intro-forældre".
    Vi håber, at nogen af jer "vil gribe bolden" og hjælpe nye forældre godt i gang.
    Lars Robdrup den 03-02-2016
    Statistik om skolernes resulater
    Undervisningsministeriet stiller statistik til rådighed for forældrene, så det er nemmere at sammenligne skoler og deres resultater. Pt. ses følgende oplysninger:
    • Elevfravær.
    • Skolens karakterer.
    • Skolens karakterer korrigeret for, hvad man kan forvente i forhold til skolens socioøkonomiske baggrund.
    • Tal for, hvordan eleverne trives socialt såvel som fagligt, ro og orden.
    • Elevernes uddannelsesstatus efter afslutningen af 9. klasse.
    • Andelen af fag dækket af undervisere med linjefagskompetence eller tilsvarende.
    • Oplysninger om elevsammensætningen på skolerne.

Værktøjet kan  tilgås via denne adresse: uvm.dk/skoletal.

Lars Robdrup den 03-02-2016
    Ny elev/forældre på Rosmus Skole og/eller Rosmus Børnehus?
    Vi har en dejlig skole og et fantastisk børnehus.
    Vi vil meget gerne vise begge dele frem, og vi er glade for at modtage nye børn og voksne.
    Ønsker du at vide mere om evt. start i skole eller dagtilbud - så kig forbi.
    Kontakt skolen på tlf. eller mail til skoleleder Lars Robdrup lar@syddjurs.dk

mvh Lars
    Lene Lund Kristensen den 19-05-2015
    Tandplejen indkalder til undersøgelse og behandling via e-boks
    Det er blevet muligt i forbindelse med, at vi har fået nyt aftale- og journalsystem. Måden  er således ny for Jer som brugere og tillige for os i Tandplejen.

Ordningen er baseret på den enkeltes indstillinger i e-boks.
    Alle børn og unge til og med 17 år indkaldes via en mail i e-boks til de forældre de deler adresse med.
    Unge fra 15 år modtager også indkald via en mail i deres egen e-boks.

Der suppleres med en SMS dagen før den konkrete aftale.
    Mange modtager tillige en SMS om, at der er post i e-boks, hvis man har lavet den indstilling i e-boks, eller såfremt vi har Jeres mobilnummer.

De borgere, der har fravalgt digital post fra det offentlige, vil modtage indkald med almindelig post. Det er IKKE noget der kan fravælges eller reguleres i Tandplejen.
    Læs mere om digital kommunikation med det offentlige via dette link http://www.borger.dk/om-digital-post

Til efteråret vil ordningen blive justeret således, at vi udsender mail via e-boks til begge forældre med fælles forældremyndighed, også selvom de ikke har samme adresse som barnet / den unge.
    På sigt vil vores nye system også åbne op for selvbetjeningsløsninger omkring bookning af tid. Det vil formentlig ske indenfor et lille års tid, og I vil blive orienteret nærmere herom til den tid.

Vi håber I vil tage godt imod den nye kommunikationsform. I kan modtage lidt flere SMS beskeder i starten, indtil vi får strømlinet Jeres mobiloplysninger hos os. Derfor er det fint at få en snak herom, når I kommer til tandlæge med Jeres børn.

Syddjurs Kommunale Tandpleje
    www.syddjurs.dk/tandpleje

Karen Thagaard
    overtandlæge